Maatwerk softwaresystemen

voor bedrijven die het anders doen

Software die altijd met je meegroeit

zodat het bedrijf kan blijven groeien

Wij zijn er voor de vooruitdenkers. Voor bedrijven met een duidelijke langetermijnvisie. De innovators. Die kansen zien en willen grijpen. Dynamische bedrijven die onderscheidend zijn in de markt.

Wanneer je andere ideeën hebt dan ‘de standaard’ in jouw branche, hoort daar een softwaresysteem bij dat alle unieke bedrijfsprocessen automatiseert en digitaliseert. Geen concessies, geen beperkingen. Zodat het bedrijf kan blijven groeien. Precies zoals je voor ogen hebt.

Software die je bedrijf laat groeien

Maar al te goed weten wij hoe spannend de keuze voor een maatwerksysteem kan zijn. Het is een serieuze investering. Je koopt iets dat nog niet bestaat. En hoe weet je zeker dat het systeem je zal brengen wat je verwacht?

Net als jullie, doen wij het ook anders dan andere aanbieders in onze branche. Heel bewust, met een duidelijke visie. Omdat wij vinden dat ontwikkelen van maatwerksoftware anders kan.

Transparant

Een heldere gedetailleerde offerte zonder open einden.

Heldere prijs

Vooraf een vaste all-in prijs. Geen verrassingen achteraf.

Samen

Het hele proces doen we samen. Jullie hebben ons nodig voor het bouwen van de software. Wij hebben jullie input net zo hard nodig. Om precies dat te kunnen maken wat jullie bedrijf vooruit helpt.

No-nonsense

Wij houden van korte lijnen. I-TeQ medewerkers zijn consultant, analist en ontwikkelaar in één. Je hebt contact met vaste collega’s die het complete proces begeleiden, bouwen en supporten.

Logistiek en Verhuur

Onze maatwerk software maken wij speciaal voor bedrijven in de logistiek en verhuur. Al onze kennis en ervaring hebben wij gebundeld in deze sectoren. De software voor logistiek heet Mitoz. Voor verhuur Kratoz.

Met software van I-TeQ groei je nooit uit je jasje

Nieuws van I-TeQ


Kennismaken

Heb je een bedrijf in de logistiek of in de verhuur? Met ideeën en processen die niet in standaard automatisering te vangen zijn?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking bij jullie op kantoor. Hét begin van een succesvolle samenwerking die werkt.