|

Gebr. Vermeer kiest voor maatwerksysteem van I-TeQ

Na een periode van zeer gedegen onderzoek naar softwareleveranciers heeft Gebr. Vermeer Industrial Movements gekozen voor I-TeQ.

Gebr. Vermeer Industrial Movements is een industriële dienstverlener op het gebied van (technische) logistieke diensten en verhuuroplossingen.

Je kracht maken van specialistische klussen, sluit perfect aan op de manier van werken van I-TeQ. Kijken naar wat de klant nodig heeft, en daar de beste oplossing voor leveren. Geen oplossing is hetzelfde.

Van zes verschillende softwarepakketten gaat Gebr. Vermeer naar één systeem van I-TeQ. Containerverhuur, Materieelbeheer, Planning, Personeel en Facturatie zijn belangrijke onderdelen in het systeem.

Gebr. Vermeer ziet dat hun bedrijfsvoering hiermee een stuk toegankelijker en toekomstbestendig wordt. Meer overzicht, efficiënter, werk is beter overdraagbaar, minder fouten en klaar om mee te groeien met de markt.

‘We hebben goede ervaringen met I-TeQ’, aldus Hanny Vermeer. ‘We zitten middenin het proces van niks naar alles en ze komen de afspraken punctueel na. Ze zijn heel duidelijk in wat ze doen en gaan opleveren. Dat is prettig werken en een fijne basis voor een langdurige relatie.’

Meer over Gebr. Vermeer: https://www.gebrvermeertransport.nl/

Similar Posts