box-mitoz
box-kratoz

Welkom bij I-TeQ

Software voor Logistiek & Verhuur

I-TeQ levert al twintig jaar softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Het bedrijf is opgericht met het idee dat ict anders kon en moest. Dat idee werkt door tot op de dag van vandaag. Dit komt terug in de vraag waarom doen we wat we doen? Dit was de belangrijkste vraag die we bij onze oprichting direct hebben beantwoord. Wij geloven dat we niet voor onze klanten moeten bepalen wat ze nodig hebben, maar net als zij goed moeten kijken en luisteren naar de klant en naar wat deze nodig heeft. Alleen zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten en zij, dankzij onze slimme systemen, weer op die van hen. Daardoor kunnen we het verschil maken en dat blijven doen.

Meer over I-TeQ
lees het hier
 

 

Hoe onze maatwerkformule zich onderscheidt van anderen! 

I-TeQ levert slimme, schaalbare softwaresystemen voor de logistieke en de verhuur branche. En omdat uw unieke organisatie maatwerk is, vereist uw automatiseringsvraagstuk dat óók.

Onze maatwerkformule is gebaseerd op 4 fronten: 

  • Unieke maatwerk software 
  • Transparant in prijsstelling 
  • Slimme oplevermethodiek 
  • Oplossen complexe vraagstukken

Kies daarom voor de software van I-TeQ. Hiermee maakt u het verschil! 

BEL MIJ TERUG >

homepagina

Eerste logistieke software met verschil garantie

Mitoz: hét flexibele systeem voor de logistieke sector. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het logistieke proces, op maat gesneden voor uw bedrijf.

direct naar Mitoz

Werken bij I-TeQ

I-TeQ is een dynamisch bedrijf waar we met een jong en slagvaardig team werken aan kwalitatief hoogstaande software voor logistiek en verhuur.

vacatures

Eerste verhuursoftware met verschil garantie

Kratoz: hét flexibele systeem voor de verhuursector. We helpen u met de automatisering van alle stappen in het verhuurproces, op maat samengesteld voor uw bedrijf.

direct naar Kratoz
footer-logo