Hooymeijer B.V.

 

Als I-TeQ zijn we trots om Hooymeijer B.V. te Vlaardingen te mogen verwelkomen als nieuwe klant. Aanleiding voor deze nieuwe samenwerking was dat hun vorige automatiseringsoplossingen niet langer in de pas liepen met de actuele eisen en wensen van Hooymeijer.

Hooymeijer maakt deel uit van de Embassy Logistics Services groep en is als klantgericht & professioneel transportbedrijf al ruim 75 jaar een autoriteit op het gebied van container- en speciaal transport en havenactiviteiten. Begonnen als transporteur van buizen voor de olie- en gasindustrie en uitgegroeid tot een allround vervoerder en stuwadoor. Om opdrachten volgens hoge eisen uit te voeren, beschikt zij over een moderne vloot van trekkers en opleggers.

Klantgericht en gehecht aan langdurige relaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Korte lijnen, flexibiliteit, vakmanschap en persoonlijke service staan bij Hooymeijer dan ook hoog in het vaandel. Klanten worden namelijk gezien als partners.

I-TeQ gaat aan Hooymeijer een nieuwe automatiseringsoplossing leveren die onder andere omvat: CRM, dossieradministratie, grafisch planbord, operationele documentatie, koppeling boordcomputer, uitgaande en inkomende facturering (inclusief self-billing), managementinformatie en een koppeling met het bestaande financiële systeem.

footer-logo