MaartenMemorial 2016

 

Al sinds 2012 neemt I-TeQ deel aan de MaartenMemorial. Op 4 augustus jongstleden werd alweer de dertiende editie van de MaartenMemorial gereden op het circuit van Zandvoort. In alle opzichten was het weer een enorm succes! Belangrijkste doel van de dag was wederom om de passagiers een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. Daarnaast wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek door de Erasmus MC-Daniel den Hoed stichting.

Ook dit jaar waren er weer honderd exclusieve sportwagen van de partij, die de passagiers meenamen naar Circuitpark Zandvoort, waar het circuit beschikbaar was gesteld voor een paar spannende rondes. Na een heerlijke BBQ en een succesvolle veiling werd het eindbedrag van dit jaar bekend gemaakt en was het tijd om moe maar voldaan huiswaarts te keren.

Maarten van Sten stierf 4 augustus 2003 op 27 jarige leeftijd aan de gevolgen van melanoom, een agressieve vorm van huidkanker. Maarten had een passie voor sportwagens, een passie die hij met iedereen wilde delen. Vandaar dat MaartenMemorial, namens hem, exclusieve sportwagens inzet in de strijd tegen kanker in een jaarlijks terugkerend evenement met de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Marc van Vossen, directeur van I-TeQ, heeft Maarten indertijd persoonlijk gekend. Ter nagedachtenis aan Maarten -en met gepaste trots- dragen wij als I-TeQ jaarlijks een steentje bij aan sponsoring van deze bijzondere dag.

Voor meer informatie over MaartenMemorial verwijzen wij graag naar hun website: www.maartenmemorial.com

Voor de reportage van Hart van Nederland verwijzen wij graag naar hun website: http://www.hartvannederland.nl/top-nieuws/2015/dagje-puur-geluk-voor-kankerpatienten/

footer-logo