MaartenMemorial 2018

 

Al sinds 2012 neemt I-TeQ deel aan de MaartenMemorial. Op donderdag 19 juli 2018 werd de dag gestart bij Ahoy om later af te sluiten met enkele snelle ronden op Circuitpark Zantvoort.

Belangrijkste doel van de dag was wederom om de passagiers een dag te laten vergeten dat ze ziek zijn. Daarnaast wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek door de Erasmus MC-Daniel den Hoed stichting.

Maarten van Sten stierf 4 augustus 2003 op 27 jarige leeftijd aan de gevolgen van melanoom, een agressieve vorm van huidkanker. Maarten had een passie voor sportwagens, een passie die hij met iedereen wilde delen. Vandaar dat MaartenMemorial, namens hem, exclusieve sportwagens inzet in de strijd tegen kanker in een jaarlijks terugkerend evenement met de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Marc van Vossen, directeur van I-TeQ, heeft Maarten indertijd persoonlijk gekend. Ter nagedachtenis aan Maarten -en met gepaste trots- dragen wij als I-TeQ jaarlijks een steentje bij aan sponsoring van deze bijzondere dag.

Voor meer informatie over MaartenMemorial verwijzen wij graag naar hun website: www.maartenmemorial.com

 

 

footer-logo