iteq-mensen

Over I-TeQ

 

I-TeQ levert al twintig jaar softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Het bedrijf is opgericht met het idee dat ict anders kon en moest. Dat idee werkt door tot op de dag van vandaag. Dit komt terug in de vraag waarom doen we wat we doen? Deze vraag hebben we al ruim voor de opkomst beantwoord, om precies te zijn bij onze oprichting. Wij geloven dat we niet voor onze klanten moeten bepalen wat ze nodig hebben, maar net als zij goed moeten kijken en luisteren naar de klant en naar wat deze nodig heeft. Alleen zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten en zij, dankzij onze slimme systemen, weer op die van hen. Daardoor kunnen we het verschil maken en dat blijven doen.

 

Onze hoofdactiviteiten zijn Kratoz en Mitoz:

Naast deze twee hoofdactiviteiten leveren we ook specifiek maatwerk voor niet-marktgebonden vraagstukken.

Verhuursoftware die het verschil maakt

U bent een ambitieuze speler op de verhuurmarkt. U weet dat goede software uw bedrijfsprocessen kan optimaliseren. Voorraad, bezettingsgraad en logistieke planning perfect op elkaar afgestemd. Maar bestaat zulke software eigenlijk wel?

KRATOZ
software voor verhuur
 

Logistieke software die het verschil maakt 

U bent een ambitieuze logistieke dienstverlener. U bent ervan op de hoogte dat goede software onmisbaar is voor uw bedrijfsprocessen. Een compleet en actueel inzicht in klanten, vervoersplanning en dossiercalculatie. Alles perfect afgestemd, als dat toch eens zou kunnen? 

MITOZ
software voor logistiek
 

 

footer-logo