content-image-1

Waarom I-TeQ

 

Waarom doen we wat we doen? Dit was de belangrijkste vraag die we bij onze oprichting direct hebben beantwoord. Wij geloven dat we niet voor onze klanten moeten bepalen wat ze nodig hebben, maar net als zij goed moeten kijken en luisteren naar de klant en naar wat deze nodig heeft. Alleen zo kunnen we inspelen op de wensen van onze klanten en zij, dankzij onze slimme IT-oplossingen, weer op die van hen. Daardoor kunnen we het verschil maken en dat blijven doen.

 

Hoe doen we dat?

Omdat uw wensen centraal staan, wordt u nauw betrokken bij de ontwikkeling van de software. Uw input is tijdens dit proces essentieel. U spreekt rechtstreeks met de ervaren analisten/ontwikkelaars en ziet uw 'maatwerk' software voor uw ogen ontstaan. Tegen de tijd dat de software in gebruik wordt genomen, hebben we alle mogelijke obstakels uit de weg geruimd. Uw systeem is daardoor volledig toegespitst op uw bedrijf en direct te gebruiken. 

Wat kunt u verwachten?

Zeer flexibele en schaalbare software die ook in deze steeds sneller veranderende wereld toekomstbestendig is. Software die daadwerkelijk bijdraagt aan de ontwikkeling van uw bedrijf en perfect aansluit op uw veranderende bedrijfsprocessen en veranderingen in de markt. Software die met u meegroeit en waarin u zich dus nooit 'gevangen' hoeft te voelen. Kortom: software die we naadloos integreren om uw bedrijf te laten excelleren. 

Wanneer?

Dat hangt van u af, het begint in ieder geval met het maken van een vrijblijvende (bel)afspraak. Tot slot nog een kleine waarschuwing vooraf: onze klanten zijn meestal zo enthousiast over de mogelijkheden dat ze vaak meer willen dan ze op dat moment nodig hebben. Maar wees gerust: onze aanpak is gefaseerd en zodra knelpunten actueel worden is ons systeem eenvoudig uit te breiden. Hierdoor investeert u in eerste instantie alleen in het op dat moment actuele vraagstuk maar kunt u wel altijd het verschil blijven maken!

 

footer-logo