Flexibele automatisering voor Verhuurbedrijven

waar uitzonderingen heel gewoon zijn

Offertes, voorraad, beschikbaarheid, sales, orders, transport, retour halen, facturatie…voor veel verhuurbedrijven zijn de bedrijfsprocessen gelijk. En toch komt niet elke verhuurbedrijf uit met dezelfde software. Omdat elk bedrijf anders is. Met eigen ideeën, specialismen en toekomstplannen.

Kratoz, ons softwaresysteem speciaal voor de verhuursector, is er voor de verhuurders die het anders doen dan rechttoe-rechtaan. Waar de uitzonderingen juist heel gewoon zijn.

Alleen wat je nodig hebt

Jullie bepalen zelf hoe het systeem eruit ziet. Welke processen zijn er? Welke koppelingen hebben jullie nodig? Op welke data sturen jullie? Wij bouwen alleen waar jullie baat bij hebben.

Efficiënt en flexibel

Voor elke klant opnieuw het wiel uitvinden, doen we niet. We hergebruiken functionaliteit die er al is, slim. Met goed gereedschap smelten we ze samen. Hebben we nieuwe functionaliteit gebouwd? Dan voegen we die toe aan de bibliotheek. Efficiënt en flexibel.

Transparant

We bouwen de software in korte sprints en leveren de tussenresultaten wekelijks op. Je ziet het systeem in rap tempo groeien en hebt tussentijds volledig grip op het proces.

Aanpassen en uitbreiden

Na de livegang van Kratoz, is het systeem altijd aan te passen en uit te breiden. Zodat je kunt anticiperen op de veranderingen in de markt en veranderende inzichten binnen jouw bedrijf.

Precies naar wens

Wij redeneren altijd vanuit jullie unieke vraagstuk. Wat hebben jullie nodig? En hoe kunnen wij dat maken? Met elke klant gaan we een nauwe samenwerking aan. Om in partnership precies dat softwarepakket te bouwen, waarin al jullie wensen, én die van jullie klanten, verwerkt zijn en blijven.

Een greep uit onze verhuuroplossingen

In een standaard softwarepakket moet je het doen met opties voor een gemiddeld bedrijf. Wij bouwen niet voor het gemiddelde. Wij gaan voor bedrijven die het anders doen. Voor bedrijven waar uitzonderingen juist heel normaal zijn.
Herken je je daarin? Laat je softwaresysteem een uitnodiging zijn om te groeien. Niet om je gevangen te houden.

Hieronder een greep uit systemen op maat:

  • Artikelbeschikbaarheid
  • Ordermanagement
  • Ritplanning
  • Resourceplanning
  • Barcode/RFID
  • Warehouse Management System (WMS)
  • Multi-site/Multi-company
  • Advanced Planning System (APS)
  • Quality & Performance

Meer weten?

Kratoz is een softwaresysteem speciaal voor verhuur dat precies gebouwd wordt naar jullie wensen. Waarin je altijd kan blijven doorgroeien!