Klantcase

Gebr. Vermeer

‘Van zes pakketten naar alles in één’

Toen Gebroeders Vermeer in 2019 besloot dat het tijd was voor een nieuw softwarepakket, startte ze eerst een uitgebreid marktonderzoek. I-TeQ kwam als best passende softwareleverancier uit de bus. Hanny Vermeer vertelt over hun gedegen selectieproces.

Gebr. Vermeer zit middenin het ontwikkelproces van hun maatwerk softwarepakket Kratoz. Het gebruik van zes pakketten, dat door de jaren heen zo is gegroeid, wordt allemaal samengevoegd in één systeem. Dat maakt het bedrijf toegankelijker en toekomstbestendig.

Van groupage naar bijzonder transport

Ons bedrijf startte met groupage transport. De interesse naar bijzonder transport ontwikkelde met de jaren. Zo zijn we in het bijzonder vervoer en verhuur gegroeid. Nu is geen opdracht hetzelfde. We kijken wat de klant nodig heeft, en willen zekerheid dat we het goed kunnen doen. Daar zit kennis, tijd, aandacht en voorbereiding in. Elke opdracht die we binnenkrijgen behandelen we dan ook als een project.

Grondige selectie

Nadat we in 2019 hadden besloten een nieuw softwarepakket te willen, kwam corona. We hadden onze handen vol aan andere zaken die we moesten aanpakken om de boel draaiende te houden. Alles bij elkaar zijn we dik 2,5 jaar bezig geweest met onze zoektocht.

Via Google op de koffie in Vlaardingen

I-TeQ is via Google op ons pad gekomen. Na een telefoontje zijn we gaan kennismaken bij hun op kantoor in Vlaardingen. Het gesprek overtuigde ons dat I-TeQ bij ons past. Je zit niet tegenover een gladde vertegenwoordiger, maar iemand die precies weet waar hij het over heeft. We zijn ook langsgegaan bij een klant van I-TeQ, Kempen Transport, om in de praktijk te zien hoe zij met de software werken. Toen wisten we zeker: ‘Dit wordt hem!’

Wij zijn er heel content mee en we verwachten er hele goede resultaten van. Alle gegevens, mailtjes, facturen en afspraken bij elkaar per klant en project, dat gaat een hoop tijd schelen.”

Hanny Vermeer – Gebr. Vermeer

Samen ontwikkelen

De ontwikkeling gaat heel goed. Ik lever aan wat ze nodig hebben, zoals voorbeelden uit de planning, de boekhouding, het containerverhuurprogramma en een personeelsdossier. Nu hebben we elke 2 weken gesprekken op kantoor bij I-TeQ. Dan neem ik een collega mee die met de software moet werken. Zo leren de mensen van I-TeQ onze manier van werken goed kennen én de mensen. Dat werkt gewoon heel fijn.

Kennis van zaken

Ons personeel is technisch én geschoold. Zo houden we de kwaliteit van ons werk voor de klanten hoog. Zo werkt I-TeQ ook. Je hebt altijd contact met dezelfde mensen die kennis van zaken hebben. En gelijk weten waar het over gaat. De projectmanager, is ook programmeur. Hierdoor zijn de lijnen kort en weet je waar je aan toe bent.

Precies het juiste voor ons

Het is net een snoepwinkel. Jan Willem staat achter de balie en vraagt: ‘Wat wil je vandaag?’ Het klinkt grappig, maar zo ervaren wij het wel. Er is zoveel mogelijk. Ze pakken voor ons precies de juiste snoepjes eruit. Door goed te luisteren, vragen te stellen en te doen wat ze beloven. De ploeg van I-TeQ staat echt voor ons klaar.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We komen graag een keer bij je langs om vrijblijvend kennis te maken en de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Gebroeders Vermeer is uw partner in speciaal transport, containerhuur, machine- en bedrijfsverhuizingen.

Gebroeders Vermeer maakt gebruik van zowel Mitoz als Kratoz.

Mitoz is een maatwerk softwarelijn en ontwikkelen we speciaal voor bedrijven in de logistiek.
Kratoz is een maatwerk softwarelijn en ontwikkelen we speciaal voor de verhuurbranche.
Kijk op www.mitoz.nl en www.kratoz.nl voor meer info.